BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala
BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala

 

 
Nyitó oldal
 
Termékek
Technikai adatok
Webáruház
Elérhetőség
 
Mďż˝SZAKI ADATLAP  
 
BRUNOX ® Turbo-Spray ® Aerosol - 400 ml
Kattintson a k�pre a nagy�t�shoz!
az 5 funkciós spray TURBOLINE-nal
2 007 Ft
BRUNOX® Turbo-Spray®
az 5 funkciós spray
az egyetlen többfunkciós spray Turboline-nal
 
1. Termékleírás:

A BRUNOX® Turbo-Spray® kiváló minőségű 5 funkciós spray:
Kenőanyag
A BRUNOX® Turbo-Spray® hosszantartó kenést biztosító kenőanyag, mely a hatását a kiegyensúlyozott szénhidrát keveréknek és a turboline adalékanyagnak köszönheti.
Kúszóolaj
A BRUNOX® Turbo-Spray® kimagasló kúszó tulajdonsággal rendelkezik. A kapilláris hatásnak köszönhetően képes a legkisebb hajszálrepedésekbe és köztes terekbe is behatolni és így pl. berágódott csavarokat is rövid idő alatt meglazítani.
Korrózió elleni védőanyag (időszakos 3-6 hónapra)
A BRUNOX® Turbo-Spray® egyszerre garantálja a teljeskörű korrózió elleni védelmet és az üreges terek konzerválását is. A hatást szavatoló szénhidrátkeverék egyidejűleg biztosítja az összefüggő filmszerű védőréteget és a szükséges rétegvastagságot is.
Tisztítószer
A BRUNOX® Turbo-Spray® képes az ásványi szennyeződések alá behatolni és így a szerves szennyeződést feloldani, így (majdnem) mindenfajta folt eltávolítására alkalmas.
Kontaktspray
A BRUNOX® Turbo-Spray® rendkívül alacsony felületi feszültséggel és ennek megfelelő fémek iránti tapadással rendelkezik, így a készülékekben és platinákon található nedvességet azonnal kitaszítja. Ezáltal megakadályozza a káros kóboráramok megjelenését. A BRUNOX® Turbo-Spray® feloldja az érintkezési felületeken található szennyeződéseket, tisztítja és védi az érintkező anyagokat.

 
2. Működési elv:

A BRUNOX® Turbo-Spray® nedvességtaszító tulajdonsága révén ken és véd a korrózió ellen. Egybefüggő, korrózió elleni filmszerű védőréteg képződik, amely képes olyan agresszív környezeti behatások ellen is védelmet nyújtani, mint a savas légkör, füstgáz-gőzök stb.
A filmszerű védőréteg kúszó tulajdonsága megmarad, nem keményedik ki.
A Turboline hatóanyag kitűnő kenőtulajdonságot és bőséges kiadósságot garantál. A BRUNOX® Turbo-Spray® magas behatolóképessége biztosítja a kiváló lazító hatást és így a megszorult alkatrészeket újra mozgathatóvá teszi.

 
3. Alkalmazási terület:

A BRUNOX® Turbo-Spray® az iparban és a háztartásokban is használható gépek, berendezések, precíziós szerszámok, zárak, mérlegek, kerékpárok, sűrített levegővel működő szerszámok, mérőeszközök, fúrók, fűrészek, pumpák, szelepek, fogaskerekek, fegyverek, számítástechnikai berendezések stb. karbantartásához és ápolásához.
A BRUNOX® Turbo-Spray® megakadályozza a nedvesség behatolását és egyben véd az oxidáció és a korrózió ellen, így lehetővé teszi a félkész gyártmányok tárolását és szállítását.
A magas behatoló képességének köszönhetően a BRUNOX® Turbo-Spray® rendkívül hatékony rozsdaoldó adottsággal rendelkezik, így újra mozgathatóvá tesz beszorult alkatrészeket, mint pl. csapszegeket, perselyeket, forgatókarokat, rudazatokat, csúsztatósíneket, kötélpályákat, tengelyeket stb. és egyben keni is ezeket.
A BRUNOX® Turbo-Spray® az elektronikában és elektronikában szerviz-sprayként használható; szennyeződéseket old fel, taszítja a nedvességet és megakadályozza az érintkezések újbóli oxidációját.

 
4. Alkalmazás:

A BRUNOX® Turbo-Spray®-t egyenletesen és bőségesen kell felhordani, indokolt esetben ezt a folyamatot meg kell ismételni. A nehezen hozzáférhető helyéken használjuk a permetező-csövecskét.
Adott esetben a folyamatot időről időre ismételjük meg, így a hatás folyamatosan biztosított marad. A BRUNOX® Turbo-Spray®-t a további munkálatok előtt általában nem kell eltávolítanunk (kivétel a lakkozás).

 
5. Tanúsítvány:

A termék teljesíti a MIL-Spec. C-81309C - Type III class 1 2, VV-P21613, O-W-128413, NSN 6850-00-0659, USDA class H2 követelményeit.
A BRUNOX® Turbo-Spray® nem tartalmaz szilikont, teflont, grafitot vagy rákkeltő vegyszereket.
Nem befolyásolja a nemesfém anyagokat, mint pl. a lakkokat, a műanyagokat vagy a gumit.

 

BRUNOX AG. Etzelstrasse 4, CH-8730 Uznach SG

A termékleírásban felsorolt információk legjobb tudásunk alapján, az igazságnak megfelelően és gondosan, tudásunk mai állására hagyatkozva jelentek meg. Körültekintésről és feldolgozástól függően - melyekre nincs befolyásunk - az értékek eltérőek lehetnek. Ebből következően a garanciális kötelezettségeink kizárólag a szállított áru minőségére korlátozódnak.

 
Áraink tartalmazzåk az ÁFÁ-t.

 

2004 © Copyright BLT-Produkt Kft.