BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala
BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala

 

 
Nyitó oldal
 
Termékek
Technikai adatok
Webáruház
Elérhetőség
 
Mďż˝SZAKI ADATLAP  
 
BRUNOX ® Turbo-Spray ® IX 50 - Aerosol High-Tech Top Kett - 100 ml
Kattintson a k�pre a nagy�t�shoz!
High-Tech korrózióvédő- és kenőanyag
1 600 Ft
BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50
High-Tec Láncspray / Korrózió elleni védőanyag (12-18 hónapra)
1. Termékleírás:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50 egyidejűleg terhelhető kenőanyag és kiváló minőségu, hosszan tartó korrózió elleni védelmet nyújtó termék, melyet hajtóművek, láncok, kötélpályák, gépek, precíziós szerszámok, félkész- és készgyártmányok, valamint járművek tárolásakor és szállításakor alkalmazhatunk.

 
2. Működési elv:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50 egy kiemelkedően egyenletes, nem száradó, egybefüggő filmszerű kenő- és korrózió ellen védő réteget alkot, mely képes a sarkokat és az éleket is teljesen befedni. A rendkívüli behatoló tulajdonságának köszönhetően nehezen hozzáférhető helyeken is kitűnő védelmet biztosít. Az egybefüggő filmszerű korrózió elleni védőréteg kiváló védelmet nyújt savas légkör és más környezeti behatások ellen is.

 
3. Alkalmazási terület:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50-et láncsprayként, valamint hosszan tartó korrózió elleni védőanyagként alkalmazhatjuk fémes gyártmányok és gépek zárt környezetben történő tárolásához és szállításához. Természetesen szabadtéri felhasználásra is alkalmas, ezesetben rövidebb élettartammal kell számolni.

 
4. Alkalmazás:

A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50-et egyenletesen kell a száraz felületre felhordani, indokolt esetben két rétegben. Ehhez használhatunk ecsetet, pumpás vagy sűrítettlevegős pisztolyt. Az elemeket merítés útján is kezelhetjük. A felhordott réteg legyen kb. 5-10 mikron vastagságú, azaz literenként kb. 20-40 négyzetméternyi felületet tudunk kezelni.
A BRUNOX® Turbo-Spray® IX 50 a korrózióvédelmi eljárás után tisztítószerrel, pl. anionos nedvesítőszerrel eltávolítható.

 

BRUNOX AG. Etzelstrasse 4, CH-8730 Uznach SG

A termékleírásban felsorolt információk legjobb tudásunk alapján, az igazságnak megfelelően és gondosan, tudásunk mai állására hagyatkozva jelentek meg. Körültekintésről és feldolgozástól függően - melyekre nincs befolyásunk - az értékek eltérőek lehetnek. Ebből következően a garanciális kötelezettségeink kizárólag a szállított áru minőségére korlátozódnak.

 
Áraink tartalmazzåk az ÁFÁ-t.

 

2004 © Copyright BLT-Produkt Kft.