BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala
BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala BLT-Produkt Kft. nyitóoldala

 

 
Nyitó oldal
 
Termékek
Technikai adatok
Webáruház
Elérhetőség
 
TERMďż˝KISMERTETďż˝  
 
BRUNOX ® Turbo-Spray ® Aerosol - 200 l - hordós
Kattintson a k�pre a nagy�t�shoz!
az 5 funkciós spray TURBOLINE-nal
460 502 Ft
BRUNOX® Turbo-Spray®
az 5 funkciós spray TURBOLINE-nal

ALKALMAZÁS

gépek, precíziós szerszámok, félkész- és kész gyártmányok, járművek, berendezések, valamint mindenfajta elektromos készülék

  • karbantartásához
  • tisztításához
  • javításához
  • gyártásához
  • raktározásához
  • szállításához

A BRUNOX® Turbo-Spray® - az egyetlen multispray, amely TURBOLINE adalékanyagot tartalmaz - magas kapilláris hatást és optimális kiadósságot (100-120 m²/l) garantál.
A BRUNOX® Turbo-Spray® fémes felületekre permetezve taszítja a vizet és véd a nedvességtől és egyéb agresszív környezeti hatásoktól, mint pl. savas atmoszféra, füstgáz-gőzök.
A BRUNOX® Turbo-Spray® használatakor egy láthatatlan, egybefüggő, nem megkeményedő 1-2 mm vastagságú korrózió elleni védőréteg képződik, mely megbízható védelmet nyújt.

A BRUNOX® Turbo-Spray® gond nélkül eltávolítható tisztítószerekkel (anionos felületaktív anyagokkal).

HATÁS

Kenőanyag
A BRUNOX® Turbo-Spray® hosszantartó kenést biztosító kenőanyag, mely a hatását a kiegyensúlyozott szénhidrát keveréknek és a turboline adalékanyagnak köszönheti.

Kúszóolaj / Rozsdaoldó
A BRUNOX® Turbo-Spray® egy többkomponensű kenőolaj, mely kimagasló kúszó tulajdonsággal rendelkezik. A kapilláris hatásnak köszönhetően képes a legkisebb hajszálrepedésekbe és köztes terekbe is behatolni és így pl. berágódott csavarokat is rövid idő alatt meglazítani. Eltávolítja a hámlórozsdát és megoldja a berágódott szerkezeteket.

Korrózió védőszer
A BRUNOX® Turbo-Spray® egyszerre garantálja a teljes körű korrózió elleni védelmet és az üreges terek konzerválását is. A hatást szavatoló szénhidrátkeverék egyidejűleg biztosítja az egybefüggő filmszerű védőréteget és a szükséges rétegvastagságot is, mely mindennemu nedvességet taszít. Egy tiszta, láthatatlan, nem kikeményedő filmréteget képez, melyet a legtöbb esetben nem kell eltávolítani (kivéve: lakkozásnál). Ez a film időszakosan véd a korrózió ellen (kb. 6 hónap), valamint taszítja a szennyezodéseket.

Tisztítószer
A BRUNOX® Turbo-Spray® képes az ásványi szennyeződések alá behatolni és így a szerves szennyeződést feloldani, így (majdnem) mindenfajta folt (pl. kátrány, fékpor, ragasztómaradványok) könnyűszerű eltávolítására alkalmas. Fegyvereknél puskapor-, ólom-, tombak- és rézlerakódások eltávolítására is alkalmas. Semlegesíti a kéz izzadságát, óvja az alumíniumból, rézből, sárgarézből, krómozott és galvanizált lemezekből vagy rozsdamentes acélból készült tárgyakat.

Kontaktspray
A BRUNOX® Turbo-Spray® rendkívül alacsony felületi feszültséggel és ennek megfelelő fémek iránti tapadással rendelkezik, így a készülékekben található nedvességet azonnal taszítja és megakadályozza a kóboráramok megjelenését. A nagyon magas átütési szilárdságának (UD=45KV/cm) köszönhetően, nagyon érzékeny (magas Ohm-értékű) áramkörök esetében is alkalmazható. Eme tulajdonsága különösen az elektromos érintkezések esetében rendkívül hasznos, ezáltal a rövidzárlatok megszüntethetőek ill. megakadályozhatóak.

TULAJDONSÁGOK


BRUNOX® Turbo-Spray® nem tartalmaz szilikont, teflont, grafitot
BRUNOX® Turbo-Spray® nem támadja meg a lakkot, bőrt, fát, gumit, műanyagot és a szöveteket
BRUNOX® Turbo-Spray® csupán 3% hajtógázt tartalmaz (CO2), azaz 97%-ban hatóanyagot
BRUNOX® Turbo-Spray® lobbanáspontja 78 Cº

További információkat a műszaki adatlapon találhat.  
Áraink tartalmazzåk az ÁFÁ-t.

 

2004 © Copyright BLT-Produkt Kft.